• Wij zijn voor het tweede jaar achter elkaar plaatselijk en provinciaal winnaar geworden in de verkiezing Tweewielerwinkel van het jaar 2018!

Wij zijn voor het tweede jaar achter elkaar plaatselijk en provinciaal winnaar geworden in de verkiezing Tweewielerwinkel van het jaar 2018!

Heel hartelijk bedankt voor uw stem! 424 personen hebben op ons bedrijf gestemd en ons gewaardeerd met gemiddeld een 9,12! Het stemt ons blij en dankbaar dat u ons zo weet te waarderen.

Omdat we Provinciewinnaar zijn geworden, zijn we ook finalist in de Tweewieler van het Jaar verkiezing. We worden door de vakjury bezocht (onder meer voor gesprek met Hans Meinsma (de eigenaar), er wordt een financiële bedrijfsvergelijking gemaakt en we krijgen bezoek van een Mystery Shopper die rapport uitbrengt.

Op basis van al deze facetten wordt de uiteindelijke Tweewielerwinkel van het Jaar 2018 gekozen. Deze wordt bekendgemaakt op 4 maart tijdens Bike Motion. Voor zowel de Gemeentewinnaars als de Provinciewinnaars is er dan extra aandacht.

We laten u na 4 maart a.s. uiteraard weten wat de uitslag is van de landelijke verkiezing.

Ter ere van deze eervolle vermelding houden wij weer een fietsfeest met een mannenavond, een ladiesnight en een actiedag op donderdag 22, vrijdag 23 en zaterdag 24 maart a.s. 
Save the date!