Gazelle

We werken met Gazelle al járen samen. Gazelle is het eerste merk dat wij zijn gaan verkopen. Bij Koninklijke Gazelle in het Veluwse Dieren maken circa 450 medewerkers elk jaar meer dan 300.000 fietsen. Gazelle is hiermee marktleider in Nederland en werkt hard aan uitbreiding van de organisatie buiten de eigen landsgrenzen. Al sinds de oprichting in 1892 staat kwaliteit bij Gazelle voorop. In 1996 is het Gazelle kwaliteitssysteem gecertificeerd volgens de ISO-9001 normen.

Trots is Gazelle op het predicaat Koninklijk dat ze ter ere van ons 100-jarig jubileum in 1992 van Prinses Margriet mocht ontvangen. Een onderscheiding die hen ook moreel verplicht om te blijven innoveren. Voorop blijven lopen met slimme vindingen die fietsen leuker of makkelijker maken.

Genieten van de buitenlucht, de wind door de haren voelen en het hoofd leeg maken: fietsen geeft energie. Al vanaf 1892 maakt Gazelle de mooiste kwaliteitsfietsen die zo licht en comfortabel mogelijk rijden. Zo geeft Gazelle je iedere dag weer zin in fietsen!

Klik hier om de website van Gazelle te bezoeken.