Wij zijn open!

Nieuws mbt corona-maatregelen


Wij zijn open!


Zowel onze werkplaats als de showroom zijn open. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.
Wij hebben de volgende voorzorgsmaatregelen getroffen:

Wij verzoeken jou indien mogelijk je fiets alleen te brengen en te halen voor reparaties en onderhoud en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen ons pand. Je kunt hierbij als je dat wilt gratis gebruik maken van onze leenfietsen. De deur van de werkplaats is gesloten, bij de balie in de winkel kun je je fiets aanbieden. De afspraak voor je fiets kun je tegenwoordig online heel eenvoudig inplannen op een moment dat jou het beste uitkomt via www.meinsma-fietsen.nl.

Ook is het mogelijk dat wij de fiets bij jou thuis ophalen en naderhand weer terugbrengen.

In de winkel is ruimte genoeg. Daarom verzoeken wij om minimaal 1,5 meter afstand te bewaren tot onze medewekers en andere bezoekers.

Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne met betrekking tot jouw fiets. Na elk contact met jouw fiets wassen zij hun handen.

Hoest je of ben je verkouden? Dan verzoeken wij je om de afspraak te verzetten.

Om fysiek contact te vermijden willen wij je vragen te betalen met je pinpas. Als dit niet mogelijk is wordt het contact bij een contante betaling tot het minimum beperkt.

Ook in de showroom ben je van harte welkom. Onze medewerkers zullen je hierbij alleen geen hand geven en zullen afstand bewaren.

Proefritten op alle fietsen zijn mogelijk. Ook hierbij zijn we extra bewust van de hygiëne rondom de fiets.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via 0516-541268 of via info@meinsma-fietsen.nl. Wij staan graag voor je klaar om je zo snel mogelijk te helpen.

Met vriendelijke groet,
Het team van Meinsma Fietsen


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving


Reparatie-planner