Wij zijn op afspraak open!


Wij zijn op afspraak open!


Jaaaa, we mogen vanaf morgen ook de winkel weer openen! Wel enigszins aangepast maar het grote voordeel is dat er alle aandacht voor je is en dat je de enige bezoeker van de winkel bent op dat moment. Wij mogen echter alleen op afspraak winkelbezoek ontvangen en daarom vragen wij jou om ons te bellen op telefoonnummer 0516-541268 om een afspraak te maken. Tijdens je bezoek kun je, uiteraard geheel vrijblijvend, fietsen bekijken, informatie krijgen, een proefrit maken en de fiets(en) eventueel direct aanschaffen.

Om de bezoeken zo goed mogelijk te spreiden en u de ruimte te geven, werken wij in tijdsblokken van 1 uur. Het is daarom belangrijk dat je op tijd aanwezig bent en op tijd weer weg gaat zodat er geen onnodige contactmomenten met anderen plaats zullen vinden. Daarnaast ben je van harte welkom met maximaal 2 personen van 13 jaar of ouder. Verder is het uiteraard verplicht om een mondkapje te dragen op ons hele terrein en houden wij 1,5 meter afstand.

We gaan er vanuit dat je bij klachten thuisblijft en je afspraak annuleert. Mocht je door onverwachte omstandigheden toch de winkel niet kunnen bezoeken, wil je ons daar dan even van op de hoogte stellen zodat wij met iemand anders een afspraak kunnen plannen?

Ook is het nog steeds mogelijk dat wij bij jou thuis komen op een moment dat jou goed uitkomt.

Op deze manier hopen wij samen met joude fiets te vinden die helemaal bij jou past!

Telefonisch zijn we bereikbaar van 8.00 – 18.00 uur, we horen graag van je!

 

Enthousiaste groet,

Team Meinsma Fietsen


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving


Reparatie-planner