Batavus

Meinsma Fietsen | Wijenwoude en Batavus zijn in hetzelfde jaar opgericht, 1904. Wij verkopen al jaren Batavus fietsen aan tevreden klanten, daarom Batavus!

Fietsen doe je samen, je hele leven. Je eerste meters zonder zijwieltjes. Daarna helemaal zelf naar school en weer later met een vriendje of vriendinnetje achterop. Onderweg naar je nieuwe baan of tijdens een vakantie de heuvels af in binnen- en buitenland. Veilig met je kindje voorop of samen lange tochten maken. Je fiets groeit met je mee tijdens alle levensfasen. Batavus is een echt familiemerk en groeit daarom met je mee. En, verschillende mensen, verschillende wensen. Wat het ook is waar jij waarde aan hecht: je fiets moet aansluiten bij jouw manier van leven. Batavus denkt hierover na. Al sinds 1904.

Een fiets die bij jou past

Voor de ontwerpers van Batavus is maar een ding belangrijk: jou optimaal laten genieten van je Batavus. Zo plezierig, veilig, duurzaam, stijlvol en comfortabel mogelijk. Ze hebben al deze kenmerken in verschillende gradaties in hun fietsen verwerkt. Omdat een goede fiets ook mooi mag zijn. En omdat bij een trendy fiets veiligheid net zo belangrijk is als bij een comfortabel model. Zo heeft elke fiets zijn eigen karakter en is er altijd een fiets die bij jou past. Of je nu net vier bent en voor het eerst naar school gaat, een sollicitatiegesprek hebt, of samen op fietsvakantie gaat. Fietsen doe je samen, met plezier. 

Veilig en vertrouwd

Al ruim een eeuw maken zij fietsen vanuit de fabriek in Heerenveen. Sterke, veilige en moderne kwaliteitsfietsen waarmee jij zorgeloos de weg op kunt. Alle fietsen zijn met evenveel liefde en aandacht ontwikkeld en samengesteld door echte vakmensen. Batavus kijkt kritisch naar zichzelf en vraagt externe specialisten om feedback. Zo kunnen ze continu de hoogst haalbare kwaliteit leveren. En voordat onderdelen of fietsmodellen in productie worden genomen, test Batavis ze eerst grondig in hun eigen testcentrum.

Alle frames worden gemaakt volgens de allerhoogste normen en worden intensief getest. Bijna elke Batavus is uitgerust met een solide slot, krachtige reflectoren en een betrouwbare naafdynamo. Zo heb je consistente stroomvoorziening voor de verlichting van je fiets. Door de beste materialen te gebruiken doen ze er alles aan om jou van een veilige, betrouwbare en solide kwaliteitsfiets te voorzien. Het is belangrijk dat je op je fiets kunt vertrouwen. Jij op je fiets, samen met je partner, met of zonder kinderen of in gezelschap van vrienden.

Batavus fietsen zijn fun

Wat maakt fietsen zo leuk? Voor de een is het dat het je vrijheid geeft. Snel even naar de stad, op pad in de omgeving op je vrije dag, of lekker lang toeren. Dat is genieten! Voor de ander gaat het om het comfort van een fiets. Want naast veiligheid besteedt Batavus veel aandacht aan comfort, verkregen door bijvoorbeeld verstelbare onderdelen waardoor je de perfecte zithouding voor jezelf kunt creëren. Ideaal! Voor een derde maken juist het design en innovaties het verschil. De allernieuwste snufjes en trends verwerkt in je fiets, dat is toch super? Kortom, iedereen geniet op zijn eigen manier van fietsen.

Batavus besteedt ook veel aandacht aan de styling en het design van onze fietsen. Hun stylistes en ontwerpers bezoeken veel beurzen en presentaties waarin de laatste trends op het gebied van kleuren en prints worden gepresenteerd.

Batavus fietsen zijn daarom qua styling en design helemaal van deze tijd. Met eigentijdse materialen, trendy kleurcombinaties en fraaie details in de afwerking is een Batavus fiets een verrijking van je leven. Omdat elke fiets zijn eigen karakter heeft, is er altijd een Batavus die perfect bij jou past. Ook inspireren ze je graag met leuke accessoires voor je fiets, zoals tassen, manden, sloten en kinderzitjes. 

Meedenken?

Om steeds actueel te blijven en te zorgen dat Batavus blijft aansluiten bij de wensen, blijven ze voortdurend in gesprek met hun klanten om te horen wat jullie leuk vinden. Wil jij ook meedenken? Meld je dan aan voor een van de consumentenpanels via meedenken@batavus.com.

Samen uit. Samen thuis.

Klik hier om de Batavus website te bezoeken.