Verhuur

Friesland is bij uitstek een regio die met de fiets verkendkan worden. Rust, ruimte, natuur en cultuur strijden om jouw aandacht. Talrijkefietspaden en (kronkel) wegen voeren je door een afwisselend landschap metfraaie vergezichten en steeds wisselende wolkenpartijen. De uitgestippeldefietsroutes leiden je langs uitgestrekte weilanden en prachtige bosranden waarde koeien grazen, langskronkelende wegen, over de heide, langs mooie vennen en door prachtige bossen.Langs pittoreske dorpen en historische stadjes waar de tijd stil heeft gestaan.Langs monumenten, musea en etablissementen waar je de typische Friese cultuuropsnuift. Terrasjes, cafés en picknickbanken zijn volop aanwezig om deinwendige mens te versterken.

Stel jouw eigen fietsroute in Friesland samen. Aan de hand vande witte, rechthoekige bordjes met groene belettering, de bordjes van het  ANWB-knooppuntennetwerk, het systeem waarmee jejouw eigen fietsroute kunt samenstellen. Fiets van knooppunt naar knooppunt!

Verblijf je tijdens jouw vakantie in de omgeving vanBakkeveen/Wijnjewoude? Je vergroot het vakantieplezier door de prachtige omgevingop de fiets te verkennen! Heidevelden, bossen en vennen bevinden zich op enkele kilometers van jouw verblijf. Je hebt van dinsdag  tot en met zaterdag de gelegenheid om de fiets(en) op te halen en terug te brengen. Als fietsen reserveert, zetten wij ze voor je klaar en weet je zeker dat ze beschikbaar zijn!

 

Tarieven

Type fiets Per dag Per week
Kinderfietsen moeten telefonisch gereserveerd worden    
Kinderfiets 12/20  € 7,00  € 42,00
Kinderfiets 24/26  € 8,00  € 48,00
Damesfiets/herenfiets met versnellingen € 9,50 € 57,00
Elektrische fiets € 25,00 € 150,00
 Kinderzitje voor / achter  € 1,50 € 9,00


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving


Reparatie-planner