Wie zijn wij?

Hans Meinsma

Ik ben Hans Meinsma, eigenaar van Meinsma Fietsen. In 1904 is ons bedrijf door mijn pake Hans Meinsma opgericht. Mijn heit Jaap Meinsma heeft het van hem overgenomen en toen ik 16 jaar was, ben ik erbij gekomen. Ik heb de dagelijkse leiding en proberen we tot ieders tevredenheid ons bedrijf te runnen. Er verandert veel in de fietsenwereld. Een fiets is niet langer twee wielen, een frame en een ketting maar tegenwoordig staat innovatie voorop en wij veranderen mee. De afgelopen jaren hebben we enorm geïnvesteerd om mee te kunnen met de tijd en de techniek. In 2012 hebben we ons pand laten verbouwen en het afgelopen jaar is de werkplaats geheel vernieuwd om veiliger en efficiënter te kunnen werken, met de nieuwste technieken. In de winterperiodes zijn we allemaal op de Tweewieleracademy bijgeschoold. Wat ik graag wil, is in uw behoeftes voorzien. Of dit nu gaat om de aanschaf van een nieuwe of gebruikte fiets, een e-bike, een reparatie of het onderhoud van uw fiets. Ik denk graag met u mee!

Bart de Jong

Ik ben Bart, fietstechnicus bij Meinsma Fietsen. In 1998 heb ik mijn vrouw Angelique leren kennen, zij is de zus van Hans Meinsma. Veel vrije tijd heb ik vanaf die tijd in het bedrijf doorgebracht en zo is de liefde voor dit vak ontstaan.

Vanaf 2009 ben ik naast mijn werk één dag per week de werkplaats in gegaan om te kijken of ik de switch wilde maken en van dit beroep mijn toekomst wilde maken. Het beviel prima en in 2012 heb ik de overstap gemaakt. Ik heb er geen spijt van. Hoewel een technische achtergrond heb, heb ik me om laten scholen naar fietstechnicus. Binnen het bedrijf heb ik een allround functie. Naast het stellen van diagnoses, repareren en onderhouden van fietsen, ben ik veel te vinden in de winkel om te adviseren en te verkopen. De diversiteit van dit werk vind ik erg leuk. Met mensen omgaan vind ik fijn, mensen blij maken vind ik nog leuker! Ik hoop van harte dat we de groei die we nu doormaken, door kunnen zetten in de toekomst!

Janco van der Lei

Ik ben Janco, fietstechnicus bij Meinsma Fietsen. In 1996 ben ik als stagiar bij Meinsma Fietsen terecht gekomen. Na deze stage heb ik werk gevonden bij een andere fietsenzaak en heb ik de opleiding tot fietstechnicus gedaan. In 2008 kreeg ik de kans om bij Meinsma Fietsen te komen werken en die heb ik gepakt. Werken bij Meinsma Fietsen vind ik fantastisch! Ik ben weer terug op het oude nest. Hier is het voor mij begonnen en ben ik geworden wie ik nu ben. Daar ben ik trots op! Ik heb me gespecialiseerd in e-bikes, met name die van Sparta en Batavus. Ik ben voornamelijk bezig met het uitvoeren van onderhoud en reparaties. Af en toe spring ik bij in de winkel. Ik vind het prachtig om dingen voor elkaar te krijgen. Als iets kapot is en ik kan het weer maken, dan geeft mij dat een goed gevoel. Misschien dat mijn handicap mijn prestatiedrang wel verhoogt. Fysiek ben ik iets langzamer maar geestelijk kan ik het wel aan. Soms vind ik het lastig dat mijn hoofd wel wil maar mijn lichaam niet. Ik hoop in ieder geval van harte nog jarenlang zo door te kunnen gaan en u van dienst te kunnen zijn!

Geert de Boer

Ik ben Geert, fietstechnicus bij Meinsma Fietsen. In 2016 ben ik als fietstechnicus in dienst gekomen bij Meinsma Fietsen. Met veel plezier breng ik mijn dagen grotendeels door in de werkplaats. Ik voer reparaties en onderhoud uit en maak nieuwe fietsen rijklaar. Ook spring ik regelmatig bij in de winkel om fietsen te verkopen. De fietstechniek vind ik prachtig en door regelmatige bijscholing blijf ik volledig op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen. Ik kan er enorm van genieten om aan een fiets te sleutelen en datgene voor elkaar te krijgen waardoor fietsen een plezier blijft!

Inge Breedijk

Het mva-tje (manusje van alles) binnen ons bedrijf. Toen ik Hans leerde kennen in 2007 was het voor mij al vrij snel duidelijk dat ik mijn hart zou gaan verliezen aan zijn bedrijf. Met heel veel enthousiasme help ik Hans waar ik kan. Mijn achtergrond als Office Manager kwam hierbij dan ook wel heel goed van pas. Ik hou me bezig met de administratie, automatisering, de website en marketing. Het is mijn lust en mijn leven. Ik voel me als een vis in het water en ben heel blij en dankbaar dat we dit met elkaar kunnen doen. Onze slogan ‘Nieuw, electrisch of gebruikt, bij ons komt u er wel uit!’ geef ik handen en voeten door te proberen u en onze mannen te ontzorgen waar ik dat kan. En weet u wat nu zo leuk is in ons vak? Bijna altijd maken we kinderen en grote mensen blij als ze een nieuwe fiets komen aanschaffen. Daar doen we het voor! U blij, wij blij!

 


Impressie van onze winkel

Contactgegevens

Routebeschrijving


Reparatie-planner